Ping pao pasa capasa

Jaha, satt där på jobbet o väntade på att ulla skulle ringa… men jag ringde till slut upp o ne inte behövde jag hämta henne… WOOAAAAH vad irriterande, nåväl.. drog direkt från jobbet när jag fick veta att pappa skulle hämta henne. Ja, innan jag dragit ner från moraberg så bestämde jag mitt att jaa why not IKEA nu när man hade lite tid.. så jag drog dit o lullade runt lite men ändå bestämt för jag visste ju precis vad jag skulle ha så. Drog förbi kalle på hemvägen för jag köpte lite ljus och 2 paket med nya bestick till honom.. blev kvar där en liten stund o pratade med honom och umgicks lite med klara och zack förståss :) Ännu en kväll hemma med inte spec mkt att göra utan jag tänkte laga lite gröt o sitta framför datorn o bestämma mig för om jag ska köpa en stationär eller en till bärbar dator:)
suck, har lite ångest för att sluta tidigt imorgon.. måste vara i trosa kl 12 ?! wtf, dåliga tider.. men men sen ska jag faktiskt..lovar mig själv att köpa ett jävla hänglås eller leta efter det jag köpte förra veckan för jag vet ju att det ligger i bilen någonstans iaf… men just att få ner all skit i frådet vore ju wonderfull :D

Alltså.. Jag har väntat på helgen sååå länge nu haha, ja åtminstånde i 4dagar hittills. Men jag har fan ändå en skum känsla.. Känns ibland som att man lättar på fredagar och har en bra helg och man vill aldrig att den ska sluta.. sen när söndag kommer…när alla splittras och man sätter sig i bilen och åker hemmåt till…ööh till datorn, till tvn, till sängen.. liksom vafaan.. men jag har inte varit någon direkt hardcore söndagsdeppare utan det har känns bra oftast men iblan är det ju fan bedrövlig och den känslan vill jag itne ha igen.. Känns som att man kliver in i bubblan på fredagar och allt är fan underbart och man tänker inte alls längre fram än vad man är. sen helt plötslig börjar jobbet och allt tystnar för en stund. A skitsamma.
Jag saknar dig iaf.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu