känns som att jag har sådär jätte mycket att skriva så jag itne ens vet vart jag ska börja, eller om jag ens ska börja.

Jag är otroligt glad och jag kan nog säga lycklig också med vart jag är i livet just nu men det är ju som vanligt att man aldrig direkt kan nöja sig fast man har det man bara för några månader sedan drömde om och verkligen ville ha.
Jag har nog aldrig haft problem om jag har bestämt mig för om jag vill ha något, det kanske bara tagit lite tid och sen har jag väl haft lite tur också.
JAg jobbar itne så mycket längre och det känns rätt förjävligt samtidigt som det kan vara skönt… Jag har ju mitt eget som förvisso verkar väcka mig typ var och varannan dag. att gå till ett jobb som liksom någon annan kan bestämma över mig eller bli stolt över mig. Jag har tänkt mycket på ett jobb som jag hade över sommaren 2010 som jag just nu ser tillbaka och känner att jag trivdes med… Såg att tjästen ligger ute just nu också, tror jag skulle kunna få tjänsten direkt om jag sökte den faktiskt. Men då blir det heller ingen semester alls och det låter fan trist alltså…
Känns som att komma bort i någon vecka eller 4-5-6 vore nått bra, och försöka finna/komma på vad man vad man verkligen vill göra.. Skulle kunna lägga alla pengar jag har just nu på det.. Sen så egentligen man kankse skulle åka själv, jag skulle lätt kunna göra det men allt blir så främmande, känns bra att ha någon med sig. MEn inte en jävel har pengar jue! , det är väl iofs normalt så jag kan inte bara sucka åt andra och själv sitta kvar liksom och inte göra ett piss.
Andra har heller inte friheten att välja arbetstider själva. Jag skulle lika gärna kunna packa en ryggsäck, lämna hunden till pappa och åka direkt.

Funderar på att boka tatueringstid btw, har 3 olika saker jag vill ha med i den…eller förvisso mer men 3 saker till att börja med..

Skitinlägg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu