Bra eller inte? För dig eller för mig? oss? Varken eller eller.

JAg skrev ett inlägg på ca 200ord nyss men nicklas dator är cp så det ”webbsidan… …. …….” typ! det kan vara bra, fast jag nyss satt och skrek WTFhappend?! Jag tänker inte skriva om det förrutom att jag måste börja känna tagg igen pga att emelie skulle sova för mig ikväll och jag skulle ösa för henne. Promise is promises. Shit vad jag tycker om henne alltså….vi är nog på samma nivå? :)
Lista för dom jag känner för/älskar ikväll är
1.tobias, allting kommer inte vara osagt
2. pappa, mkt kommer vara osagt men han vet att jag älskar honom.
3. Hmm… betänketid? :o ;P Emelie jordahl
4. det är du som jag knappt kan ta kontakt med utan bara skälla på för det verkar vara det vårat förhållande till varandra verkar gå ut på?, DU BÖRJA!
5. sist men inte minst kan jag faktiskt inte välja, tyvärr… fråga isf.

JAg vet inte hur jag ska sluta detta inlägg…. Men jag känner mig besvärad samtidigt som jag inte känner något eftersom jag bara vill ha vänner, inte ovänner.Men jag vill ha vänner som jag kan prata om allt med, jag vill ha vänner som betyder allt för mig, jag vill ha vänner som kan prata med mig om ALLT! (fitta) jag tror inte att du vet vem jag är trotts sommaren.

varför lämna någon utanför bara för att man kanske är rädd för att såra känslor? du sårar mer känslor när du inte pratar, dummer!
förlåt du är ingen fitta… men ändå är du.
kommer läsa detta imorgon och tänka shit, skitsamma. shit tänker jag bara för att jag är full och inte får ut detta på något annat sätt…elleeerrrr? Men kärleken jag delar ut kommer aldrig ta slut.

FAN VAD JAG SAKNAR TOBIAS, JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MKT ATT OM DU SKULLE KOMMA HIT NU SÅ SKULLE JAG SLÅ DIG…hårt FÖR ATT DET ENS VA MÖJLIGT ATT DU LÄMNADE OSS

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu